maanantai 4. heinäkuuta 2016

1. Kaikki alusta

Päätin nyt aloittaa tämän blogin kirjoittamisen alusta ja siirtää luonnos-kansioon kaikki vanhat postaukset. Mun elämässä on tällä hetkellä tapahtunut niin paljon, hevospuolella kuten myös oman yksityiselämäni puolella. 

Suurin muutos elämässäni taitaa olla opiskelupaikan saaminen Ypäjän Hevosopistolta. Sain siis opiskelupaikan hevostenhoitaja-linjalta. Koulu alkaa 15. elokuuta, eli muutoon enää 41 päivää! Kirjoitan Ypäjä-aiheisen postauksen teille lähipäivinä, jossa kerron ajatuksiani lähtemisestä Opistolle.

Toinen suuri muutos on Ginny. Poni on nyt myyty ja lähtee tämän kuun lopussa. Meidän tarinaan on mahtunut niin paljon ihania asioita, kuten myös niitä huonojakin muistoja. Onnekseni poni ei lähde kauas ja pääsen sitä luultavemmin näkemään näyttelyissä ja muutenkin! :)

Ginny keväällä
c. minä
Seuraava muutos taisi olla, kun lopetin Odilla käymisen. Löysin omiin tarpeisiini sopivan vuokrahevosen, Jenkin. Jenkki on siis 9-vuotias lämminveriori, joka asuu Maskussa. Jenkin kanssa ollaan tuuppailtu koulua ja tehty kaikkea, kehitytty muunmuassa! Harmittavasti tämä lysti loppuu elokuun puolessa välissä, kun muutan Ypäjälle. Nyt olen ruvennut nimittäin löytämään nappuloita sen ratsastamiseen!

Koeratsastus 17.5.
c. Vilma Mannevuo
Nyt kuitenkin eilen sain Odin omistajan äidiltä viestiä, voisinko jatkaa Odin kanssa. Odin yksi liikuttajista lähti siis Sveitsiin ja lupautusin auttelemaan noin kerran viikossa, miten omilta kiireiltäni ehdin. Odia saa nykyään liikuttaa ihan normaalisti sen kunnon huomioiden. Menen huomenna katsomaan Odia ja liikuttamaan sen Outin kanssa. Kiva päästä tämän pojan kanssa jälleen tekemisiin!

Odi tammikuu 2016
c. Nicola Hall
Tämän viikon aikataulu näyttää todella kiireiseltä, nyt kun valmistaudumme Shetlanninponien mestaruuksiin, jotka ovat 23.-24.7 Lahdessa Takkulan ponitallilla. Sinne lähtee meidän tallin Fia ja Linda lähtee ponin kuskiksi. Ponitallilla olen käynyt hoitelemassa nyt poneja ja ajamassa Fiaa.

vasemmalla Peppi ja oikealla Linda. Kuvassa formulamme Hekita
c. Nea Sepponen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti